Wat doen we bij Xero Racing

Xero Racing is actief tijdens trackdays, beurzen en andere race gerelateerde evenementen en binnenkort ook in het DNRT Squadra Italia competitie.

Wilt u weten waar en wanneer wij ergens aanwezig zijn dan kunt u de agenda op de site raadplegen of contact met ons opnemen via het telefoonummer 0622554331, of via de mail info@xero-racing.nl.

Sponsoring

Uiteraard staan wij open voor nieuwe sponsoren.

Wat zijn voor uw en uw onderneming de voordelen van het sponsoren van Xero Racing.

Wij bieden de mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten door middel van reclame op de raceauto en vermelding op deze website.
U kunt zich voorstellen dat er tijdens een racedag veel publiek, ondernemers en media aanwezig zijn in het paddock en rond het circuit.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0622554331, of via de mail info@xero-racing.nl.

We organiseren voor donateurs en sponsoren 2 keer per jaar een relatiedag. Tijdens die dag worden u en uw geselecteerde relaties ontvangen op het circuit met een hapje en een drankje. Vervolgens zal het één en ander over het racen uitgelegd worden en kunnen er vragen gesteld worden aan de rijder.

Na het informatieve gedeelte krijgen u en uw genodigden de mogelijkheid om plaats te nemen in de "Hotseat". Vervolgens gaan we dan het circuit op om op volle racesnelheid de echte ervaring van het racen te ervaren. Dat vergeten de meeste mensen niet snel.
Het aantal ronden hangt sterk af van het aantal deelnemers die dag. Na deze geweldige ervaring is er de mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje.

Tijdens de gehele dag zal er onboard gefilmd worden en zullen er foto's gemaakt worden zodat u naderhand het allemaal nog eens terug kunt kijken. De deelname geschiedt op eigen risico. Voor inhoudelijke vragen kunt u mailen naar het emailadres  info@xero-racing.nl.

 

 

 
Tweets
Twitter picture of SebastiaanSanna
@SebastiaanSanna
RT @112alarm_MON: 🔴 #WIJHE #MON 🚒 P 1 BON-02 HV weg letsel N337 - Rijksstraatweg __ ,7 Wijhe 041096 042531 042530 https://t.co/KqsAjJJk2j
Twitter picture of SebastiaanSanna
@SebastiaanSanna
@beitskevisser @ttcircuitassen @WSeriesRacing Zeker aanwezig, met Beitske vlag 👌
Agenda