Biografie

Xero Racing is opgericht in 2007 door Sebastiano Sanna. Destijds was Xero Racing actief in het Nederlands Dragsprintkampioenschap met een Derbi GPR Metrakit en daarnaast werden er ook uitstapjes georganiseerd in binnen en buitenland om deel te nemen aan motorrace trackdays met een Aprillia RS125cc. In 2010 zijn we overgestapt van de 2wielers naar de 4wielers.

In 2010 en 2011 hebben we met een Alfa Romeo 145ts deel genomen aan een groot aantal Trackdays in binnen en buitenland.

Begin 2012 zijn we een nieuwe uitdaging aangegaan en is er de huidige circuitauto, een VW Corrado VR6 aangeschaft, om deel te nemen aan Trackdays in binnen en buitenland. De VW Corrado VR6 heeft een geschat motorvermogen van zo rond de 250hp met een topsnelheid van 245km/h. Een echte aanwinst dus.

Daarnaast word er op een zijspoor ook gewerkt aan een Fiat Coupรจ Pininfarina. Deze auto zal geprepareerd worden om te gaan deelnemen in het Squadra Italia Kampioenschap dat verreden word in Belgie, Duitsland en Nederland. Het doel met deze auto is om in 2014 de eerste echte wedstrijdkilometers te gaan maken.

Namens Xero Racing wil ik, Sebastiano Sanna, de mensen hartelijk danken die de activiteiten van Xero Racing mede mogelijk maken. Dit betreffen de sponsoren en trouwe vrienden, die tijdens en in aanloop naar de racedagen verschillende hand en spandiensten verrichten.

 

____________________________

 

 

 
Tweets
Twitter picture of SebastiaanSanna
@SebastiaanSanna
RT @112alarm_MON: ๐Ÿ”ด #WIJHE #MON ๐Ÿš’ P 1 BON-02 HV weg letsel N337 - Rijksstraatweg __ ,7 Wijhe 041096 042531 042530 https://t.co/KqsAjJJk2j
Twitter picture of SebastiaanSanna
@SebastiaanSanna
@beitskevisser @ttcircuitassen @WSeriesRacing Zeker aanwezig, met Beitske vlag ๐Ÿ‘Œ
Agenda